altijd een referentiecheck

Wat maakt Get Work uniek?

De medewerkers van Get Work verstrekken graag referenties aan onze opdrachtgevers.

Met de dienstverlening van Get Work vindt u snel betrouwbaar personeel. Get Work overtreft niet voor niets al 15 jaar de verwachtingen van onze opdrachtgevers, en groeide uit tot dé regionale arbeidsbemiddelaar voor het MKB. Doordat we altijd een referentiecheck doen, weten we met wie we te maken hebben we altijd een gedegen advies.
 

Specialist in het MKB

Uitzendbureau Get Work is een regionale uitzender met een sterke focus op het MKB. Wij kennen onze opdrachtgevers en denken altijd mee met personele vraagstukken. wij zijn actief in diverse branches en zijn dan ook op de hoogte van de marktontwikkelingen.


Duidelijke informatie

Met 9 vestigingen en een zeer gemotiveerd team van hoogopgeleide intercedenten bent u bij Get Work altijd aan het juiste adres voor het vinden van de juiste kandidaten. Wij begeleiden zowel opdrachtgevers als kandidaten intensief en investeren graag in langdurige relaties. 

 

Onze arbeidsdiensten
Bij Get Work kunt u terecht voor de diensten: uitzenden, payrolling en werving en selectie. Wij zijn gecertificeerd voor het afnemen van diverse assessments, waarmee we het potentieel van medewerkers inzichtelijk maken. Zo kunt u als opdrachtgever bijvoorbeeld gebruik maken van onze unieke persoonlijk profiel analyse (PPA)
 
Tevens hebben wij de juridische helpdesk waar u al uw arbeidsrechtelijke vraagstukken neer kunt leggen.