you got it! 

Onze werkwijze

Ben jij werkzoekende in de omgeving van Utrecht, Flevoland, Gelderland of Overijssel? Dan helpen we je graag verder met het vinden van een passende baan. We werken als volgt:

 1. Inschrijven als werkzoekende
  Je kunt je online inschrijven als werkzoekende. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Inschrijven kan ook op een van onze vestigingen. Neem dan wel een geldig identiteitsbewijs en cv mee. Neem vooraf altijd wel even telefonisch contact met ons op. 

 2. Uitvoerig intakegesprek
  Na je online aanmelding maken we kennis tijdens een uitgebreid intakegesprek op een van onze vestigingen. Op basis van je opleiding, werkervaring, vaardigheden en persoonlijkheid inventariseren we de mogelijkheden die er voor je zijn op de arbeidsmarkt.

 3. Persoonlijke Profiel Analyse (optioneel)
  Tijdens het intakegesprek screenen wij je op basis van jouw cv, persoonlijkheid en referenties. In bepaalde gevallen nemen we ook een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) af. Dit is een krachtig instrument om op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze je gedrag in werksituaties in te schatten en jouw kernkwaliteiten te analyseren. 

  Met de PPA weten wij nog beter welke functie het meest geschikt voor je is en waarin je het beste tot je recht komt. Daar zijn zowel de opdrachtgever als jij bij gebaat. 

 4. Zoeken van een passende baan
  Zodra wij een compleet beeld van jouw persoonlijkheid en competenties hebben, gaan we op zoek naar een passende baan!

 5. Introductie bij een bedrijf en persoonlijke begeleiding
  Vinden wij de perfecte baan en sta je te popelen om aan de slag te gaan? Dan introduceren we je persoonlijk bij je nieuwe werkgever. In de meeste gevallen voer jij vervolgens een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever. Indien je aangenomen wordt, houd het werk voor ons niet op. Wij geven je persoonlijke begeleiding tijdens het hele traject en evalueren de samenwerking regelmatig.